SERVIS KLIMA UREĐAJA obuhvata sledeće radnje:

1. Čisćenje spoljne i unutrašnje jedinice (mehaničko) i odmašćivanje i kontrola spojeva na cevnoj instalaciji kao i kontrola električne instalacije na uređaju.

2. Dezinfekcija unutrašnje jedinice kompletno (antibakterijski, antialergijski, antifungicidno, odstranjivanje prašine i grinja) vrhunskim sredstvom za dezinfekciju TARKO SUPER proizvođača Austrochem (sredstvo apsolutno nije štetno za ljude, na biljnoj je bazi, u dodiru sa kožom, sluzokožom i disajnim putevima nema apsolutno nikakva štetna dejstva ili nuspojave kod ljudi). Sredstvo poseduje sve sertifikate o sigurnosti korišćenja u prostoru gde borave ljudi a zadovoljava i sve standarde EU i odobreno je od strane Ministarstva zadravlja i Republičke  sanitarne inspekcije.

3. Punjenje freonom do 30% (podrazumeva dopunu do fabrički propisane svim vrstama freona)

4. Otklanjanje manjih kvarova i smetnji na uređajima (ne podrazumeva kvarove kompresora i upravljačke elektronike).

5. Vršimo i mašinsko pranje klima uređaja pod pritiskom i specijalnim hemijskim sredstvima na bio bazi koja ne štete ljudskom organizmu. Pranje pod pritiskom vrši se mašinom Karcher i temeljito pere zaostalu i skorelu prljavštinu i omogućava normlan rad klima uređaja. MAŠINSKO PRANJE NIJE SASTAVNI DEO REDOVNOG SERVISA I NAPLAĆUJE SE PO CENOVNIKU.

 

6. Garancija od 1 godine na sve uređaje na kojima je urađen servis (garancija pokriva svu cevnu i električnu instalaciju, punjenje rashladnim fluidom i električne kvarove koji nisu prouzrokovani mehaničkim oštećenjem, udarom groma ili strujnim udarom)

7. U toku 1 godine važenja garancije takođe je besplatna ponovna dezinfekcija po potrebi na uređajima gde se pojave bakterijske kolonije (osete se kao neugodan miris)

NAPOMENA: SVI KLIMA UREĐAJI KOJI SU MONTIRANI OD STRANE NAŠEG SERVISA ILI SU U GARANTNOM ROKU UVOZNIKA, KOD NAŠEG SERVISA IMAJU 8 GODINA GARANCIJE SA USLOVOM SERVISIRANJA OD STRANE G2 SERVISA. UREĐAJ U GARANCIJI KOJI SERVISIRA DRUGI NEOVLAŠĆENI SERVIS,  AUTOMATSKI GUBI GARANCIJU. NAPOMINJEMO DA SMO OVLAŠCENI SERVIS ZA PREKO 40 BRENDOVA KLIMA UREĐAJA.

Cena godišnjeg servisa za klima uređaje od 7000 BTU do 18000 BTU je 2.000,00 dinara po klima uređaju i obuhvata sve gore navedene stavke bezuslovno za klima uređaje koji su u 8 godišnjoj garanciji ili su montirane od strane našeg servisa.

Cena Mašinskog pranja klima uređaja iznosi 4.000,00 dinara i podrazmeva rastavljanje, pranje i sastavljanje unutrašnje jedinice klima uređaja kao i dezinfekciju istog nakon pranja.