G2 SERVIS
raspolaže sa 3 kompletno opremljenih i obučenih ekipa koje su spremne da odgovore na svaki zahtev. Za potrebe montaže klima uređaja koristimo profesionalan alat najboljih svetskih proizvodača. Takav pristup poslu omogućava nam kvalitetno, efikasno i bezbedno izvođenje svih vrsta radova. Koristimo isključivo atestirane komponente pri ugradnji Vašeg klima uređaja kao što su: nosači, elektroinstalacioni kablovi, kondenz creva, bakarne cevi debljih profila, šrafovi, tiplovi i slično.

Od velike važnosti je ko i kako će Vam instalirati uređaj. Ukoliko se ne upotrebe propisani materijali, kvalitetne bakarne instalacije, ne vakumira onako kako je proizvodač propisao, Vaš klima uređaj nikada nece funkcionisati potpuno ispravno, a Vi ćete misliti da taj proizvod ispravno funkcioniše ne pomišljajuci na to da Vam ustvari može pružiti mnogo gore.

 

Cena montaže :

 

7000 BTU, 9000 BTU, 12000 BTU......100 EURA sa 8 godina garancije i najkvalitetnijim materijalom
18000 BTU..........................................120 EURA sa 8 godina garancije i najkvalitetnijim materijalom

24000 BTU, 36000 BTU .....................150 EURA sa 8 godina garancije i najkvalitetnijim materijalom


u dinarskoj protivvrednosti. U cenu je uračunato sve što je potrebno za montažu klima uređaja. Posebno se naplaćuje dužni metar instalacije i to:

za 7000, 9000 i 12000 BTU dužni metar kompletne instalacije (podrazumeva bakarne cevi, termoizolaciju, električni kabel i kondenz crevo umotane u bandaž traku) iznosi 20 EURA + nosač spoljne jedinice 10 EURA ili produženi nosač 15 EURA
za 18000 BTU  25 EURA + nosač 15 EURA
za 24000 BTU  30 EURA + nosač 20 EURA

u dinarskoj protivvrednosti.

 

Cene postavljanja klima uređaja su usaglašene sa "Unijom servisa klima uređaja" i jednake su u celoj Republici Srbiji kao i cene nosača, dužnog metra instalacije i ostalih cena.

 

Rok za montažu je od poziva klijenta najkasnije 72 sata !!! Ako je uređaj za montažu prijavljen do 11.00 h montira se najverovatnije isti dan.

 

Demontaža klima uredaja se posebno naplacuje i to 3.000,00 dinara.Popravka elektronike


Vrsimo popravku elektronike u najkraćem mogućem roku sa originalnim delovima.

Brz popravak svih elektronskih ploča za Vaše uređaje od sada više nisu problem. Ukoliko je određenu ploču nemoguce popraviti onda vec posedujemo novu kojim Vam je možemo zameniti.Vršimo prepravku klima uredjaja u inverter koji greje do -15


Vaš uredjaj koji ste kupili možemo da prepravimo u klimu koja će grejati do -15 stepeni celzijusa i to tako da vam osnovna garancija ne propada.

Cena inverterskog seta je 30 EURA u dinarskoj protivrednosti a montiranje istog na vaš uređaj se ne naplaćuje.