G2 SERVIS
raspolaže sa 3 kompletno opremljenih i obučenih ekipa koje su spremne da odgovore na svaki zahtev. Za potrebe montaže klima uređaja koristimo profesionalan alat najboljih svetskih proizvodača. Takav pristup poslu omogućava nam kvalitetno, efikasno i bezbedno izvođenje svih vrsta radova. Koristimo isključivo atestirane komponente pri ugradnji Vašeg klima uređaja kao što su: nosači, elektroinstalacioni kablovi, kondenz creva, bakarne cevi debljih profila, šrafovi, tiplovi i slicno.

Od velike važnosti je ko i kako ce Vam instalirati uređaj. Ukoliko se ne upotrebe propisani materijali, kvalitetne bakarne instalacije, ne vakumira onako kako je proizvodac propisao, Vaš klima uređaj nikada nece funkcionisati potpuno ispravno, a Vi ćete misliti da taj proizvod ispravno funkcioniše ne pomišljajuci na to da Vam ustvari može pružiti mnogo gore.

 

Cena montaže :

 

7000 btu, 9000 btu, 12000 btu..........70 EURA sa 8 godina garancije i najkvalitetnijim materijalom
18000 btu, 24000 btu, 36000 btu ...........90 EURA sa 8 godina garancije i najkvalitetnijim materijalom
12000 btu..........................................55 EURA sa 2 godine garancije i običnim materijalom

 

u dinarskoj protivvrednosti. U cenu je uračunato sve što je potrebno za montažu klima uređaja do 2 metra instalacije. Svaki započeti metar preko 2 metra se naplacuje dodatno 14 EURA  u dinarskoj protivvrednosti. Rok za montažu je od poziva klijenta najkasnije 72 sata !!! Ako je uređaj za montažu prijavljen do 11.00 h montira se najverovatnije isti dan.

 

Demontaža klima uredaja se posebno naplacuje i to 3.000,00 dinara.


Popravka elektronike


Vrsimo popravku elektronike u najkraćem mogućem roku sa originalnim delovima.

Brz popravak svih elektronskih ploča za Vaše uređaje od sada više nisu problem. Ukoliko je određenu ploču nemoguce popraviti onda vec posedujemo novu kojim Vam je možemo zameniti.Vršimo prepravku klima uredjaja u inverter koji greje do -15


Vas uredjaj koji ste kupili možemo da prepravimo u klimu koja će grejati do -15 stepeni celzijusa i to tako da vam osnovna garancija ne propada.

Cena inverterskog seta je 30 EURA u dinarskoj protivrednosti a montiranje istog na vaš uređaj se ne naplaćuje.